Velkommen til vores hjemmesider!

Grundlæggende viden om fiskeline

Fiskesnøre kan groft inddeles i to kategorier: monofilamentline og sammensat flettet line med hensyn til form.Førstnævnte er hovedsageligt nylontråde og carbontråde med høj elasticitet, mens sidstnævnte hovedsageligt er sammensatte flettetråde med ekstrem lav elasticitet (højstyrke polyethylenfibre).På det nuværende marked for fiskegrej indtager nylonline stadig en fast dominerende stilling.

Nylon omtales som PA, det videnskabelige navn er polyamidfiber, og det kaldes "nylon" internationalt.Nylon trimmer linje har karakteristika af høj styrke, slidstyrke og god modstandsdygtighed.Nylontråd har en vis grad af vandoptagelse, og styrken vil falde med omkring 10% efter vandoptagelse.Nylon er alkalibestandigt, men ikke syrefast, og sollys vil få nylontråden til at ældes hurtigt, hvilket resulterer i et fald i trådens styrke.Normalt skal fiskesnøret holdes væk fra lys og bør ikke udsættes for luften i længere tid.

Fiskesnøret kan trækkes tilbage efter at være blevet strakt, kaldet "elastisk", og manglende evne til at trække sig tilbage efter at være blevet strakt kaldes "plastisk" eller "plastisk deformation".Nylonliner er højelastiske fiskeliner.Brudforlængelsen af ​​en god nylon fiskeline vil være ca. 24%, og brudforlængelsen af ​​carbonline er kun ca. 20%.

For at lave højkvalitets fiskesnøre behøver du ikke kun PA-materialer af god kvalitet, men også avanceret udstyr.Laizhou Kaihui Machinery Co., Ltd er en producent med 30 års erfaring i plastindustrien.Det er en af ​​de få professionelle producenter i Kina, der er ekspert iPA nylon ekstruderingslinjetil fiskesnøre, fiskenet, trimmerline.etc.

KHMC dækker et areal på 15.000 kvadratmeter og har avancerede produktionsfaciliteter, herunder drejebænk, fræser, høvl, 6kw laserskæremaskine, 4m pladeskæremaskine, 4m bukkemaskine, svejsemaskine osv. De avancerede produktionsfaciliteter garanterer præcisionsbearbejdning og høj kvalitet produkt.

e5c340dc e80cc11e


Indlægstid: Jul-04-2022